UTSTÄLLNING

Fanny Beckman en av fotograferna i utställningen "A Real Woman"

Internationella fotografer och konstnärer ställer ut sina bilder på tusentals reklamtavlor över hela Storbritannien i juli och augusti.

The Gallery och välgörenhetsorganisationen Artichoke visar nu Storbritanniens största offentliga utställning bestående av verk som visas på tusentals digitala skärmar och reklamtavlor i över 30 städer och orter i Storbritannien. 

I utställningen är det totalt 11 konstverk som ställs ut på temat "A Real Woman" som tar upp kraftfulla och omstridda ämnen som könsidentitet, hälsoskillnader, den inhemska sfären och feminism.

Fanny Beckman.

Bland de tolv utställarna hittar vi bland andra Fanny Beckman, som vi tidigare intervjuat i Kamera & Bild för sin serie "Jag bara ramlade". Till Kamera & Bild förklarar hon att hon hoppas att projektet leder till viktiga diskussioner och en mer inkluderande syn på vad "A Real Woman" kan innebära": 

– Det är verkligen en fantastiskt möjlighet. Ända sedan jag fotograferade min serie Take Back the Streets, har jag velat visa bilderna på offentliga platser. Eftersom projektet kretsar kring trakasserier i just offentliga miljöer, känns det viktigt att uppmärksamma detta samhällsproblem på liknande platser som bilden är tagen i.

Utställningen "A Real Woman" pågår 15 juli till 12 augusti 2024 på tusentals reklamtavlor över hela Storbritannien. Konstverken från de tidigare tre uställnignarna har visats över 200 miljoner gånger av människor över hela Storbritannien.

Trojan.
Five Years On.
Performance.